Penjar l’obra!

Penjar l’obra!

Quina il·lusió que fa veure el teu treball ben emmarcat i penjat a la paret, i no a una paret qualsevol, sinó a la d’uns espais d’art, uns espais on la mà i la sensibilitat de Jordi Aligué i Anna Bellvehí dignifiquen l’obra exposada.

Espai Carles Hac Mor.

L’estació és allà – Cardedeu

De novembre de 2019 fins al gener de 2020, en Jordi em va fer confiança i vaig exposar 21 fotografies a l’espai Carles Hac Mor de L’estació és allà. Les sensacions són magnífiques. Comences amb la inseguretat de la tria (era la primer exposició que feia tot sol) i segueixes amb la satisfacció de veure el treball ben emmarcat. Llavors arriba el dia de “penjar” l’obra i d’això en Jordi en sap un munt. A mesura que cada quadre, cada fotografia anava quedant col·locada, també vaig anar experimentant una sèrie d’emocions força inexplicables. I després hi ha els bons moments de la inauguració, amb un grapat de persones que t’estimen, família, amics i també seguidors d’Instagram, que va ser una sorpresa. Visites d’amics i coneguts mostrant l’obra en els dies successius també va fer goig i tot junt, et dóna “combustible” per seguir treballant i mirar de millorar.

Espai fotogràfic Humberto Rivas

Vallgrassa, centre experimental de les arts. Parc del Garraf.


I al mateix temps em proposava aportar tres fotografies, al final només en van poder penjar dues de cada fotògraf, en una exposició col·lectiva a Vallgrassa. Això va ser un “xute” d’adrenalina important. Veure la teva obra al costat de cinc mestres de la fotografia imposa bastant i, la veritat, no les tenia totes. Però va ser una gran alegria i n’estic molt content i satisfet.

Moltes gràcies Jordi Aligué per la confiança i mestratge.

Etiquetat amb: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*